Fasolka biała, sterylizowana marki TESCO, wiadomo gdzie można ją kupić.
Od razu widać, że brakuje zawleczki ułatwiającej otwieranie. Szkoda, bo w końcu podczas otwierania zawsze mogą dostać się opiłki.
Wnętrze puszki nie jest powleczone.
Ziarenka fasolki są drobne, całkiem ok. Producent opisuje dwie propozycję podania, obie na ciepło.
1. Garnek - podgrzewać przez ok. 4 minuty, nie doprowadzając do wrzenia.
2. Mikrofalówka - podgrzewać ok. 2minuty przy mocy 800W, pod przykryciem. Wymieszać i powtórzyć podgrzewanie.
Wybrałam dla mnie prostszą opcję, czyli po prostu podgrzanie w garnku. Na talerz trafiła ok. połowa zawartości puszki.
Odnośnie składu produktu, producent mógłby zrezygnować chociaż z maltodekstryny.
Na koniec wartości odżywcze.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
W komentarzu umieść swoją opinię na temat produktu. Staraj się reprezentować wysoki poziom kultury słowa.